Yleinen

Yöllisiä puhelinkeskusteluita, Range Rovereita ja 200€, siis ihan normaali kaupallinen yhteistyö

Tämä ei ole klikkiotsikko. Sitten, kun alan sellaisia tekemään, viekää minut saunan taakse. Tosin, samaa sanoin “armeijakielellä puhumisesta” ennen kuin astuin palvelukseen…

Tää on mun ensimmäinen virallinen kaupallinen yhteistyö koskaan. Kaupallinen yhteistyö siis meinaa sitä, että joku henkilö, taho, yritys, tyttöjen fitnessvaatebrandi tai muu toimija käyttää hyväksi esimerkiksi sosiaalisen median henkilöitä, ketkä ovat luoneet itselleen suuren määrän seuraajia olemalla oma itsensä, maksavat tämän henkilön kehumaan heidän tuotteensa maasta taivaisiin ja tällä tavalla kadottamaan seuraajiensa silmissä uskottavuutensa kokonaan. Tässä siis tämän julkaisun agenda.

Ketään ei vittu kiinnosta

Kaupallisten yhteistöiden lukeminen on siitä mielenkiintoista, että kaikissa pätee samat säännöt; Niistä luetaan vain joka kolmas rivi, ja nekin kaikki jotenkin pakonomaisesti, vaikka mieli käskee lopettamaan. Kuvasta on pakko tykätä, vaikkei kuva tai julkaisu itsessään aiheuta minkäänlaisia kiksejä. Ja tärkeintä on etsiä se kohta, missä lukee itse suuri alennuskoodi, mitä on koko julkaisu hehkutettu. “Nyt oon TOOOSI innoissani, sillä voin tarjota kaikille mun seuraajille HUIMAT 7 prosenttia kaikista hoidoista!! HUOM! Käytä tilatessa koodia: BEAUTYBYMELISSAECSTREMEMAKEOVER7.” Voimassa seuraavat 2 vuotta, että saadaan kiintiö täyteen.

Mulla ei ole tällaista julkaisua varten kuvia, joten käytän vain satunnaisia kännykästä löytyneitä autoaiheisia kuvia

Jotenkin tuntuu välillä olevan vaikeaa mennä suoraan asiaan. Eli tässä kaupallisessa yhteistyössä on kyse vakuutuksista. Leikitään nyt vaikka, että autovakuutuksista, mutta muista tätä lukiessa, että voit kysyä tältä, toistaiseksi mysteerinä olevalta herrasmieheltä, mitä vain vakuutuksia.

Mä olen itse aina tykännyt jotenkin yksityiskohtaisesta ja juppislangilla, asiakaslähtöisestä palvelusta. Oli kyse mistä vaan asiasta. Nykyään se tuo monelle rahan pöytään, kun on lähtenyt viemään itseään pidemmälle vaikka nyt vakuutusten myynnissä, autokauppiaana, asuntovälittäjänä tai henkilöstövuokrausbisneksessä. Kun laittaa kroppaa likoon ja antaa asiakkaalle enemmän, kuin muut, niin saa huomiota, uusia asiakkaita ja positiviista pöhinää ympärilleen. Toki tämä on johtanut myös siihen, että mennään “fake it till you make it” -mentaliteetilla eikä puheet vastaa odotuksia.

Jutun kyseinen henkilö on Saku Kvist. Saku toimii Turvassa vakuutusedustajana/myyjänä. Tutustuin Sakuun somen kautta jo aikaa sitten, kun hän pisti koodia, että haluaisi tehdä vakuutustarjouksen. Ei ollut ensimmäinen kaveri, joka näin teki. Monet muutkin vakuutusmyyjät eri yhtiöistä ovat varmasti kaupitelleet useaa tämänkin jutun lukijaa ihan somessa lähestymällä. Mulla oli aiemmin tällainen vastaava “henkilökohtainen” vakuutusmyyjä. Ihan mukava, ei siinä mitään, nyt kun ajattelee vaan jälkeenpäin, niin alussa piti yhteyttä, mutta sen jälkeen “unohti”, kun sai rahansa. Tai en mä muista tehtiinkö kauppaa, mut puhetta oli. Sitten kun soitin jostain randomista kysymyksestä, niin tuli lähinnä olan kohauttelua. Ei siis ole mitään pahaa sanottavaa kyseisestä kaverista, mutta ei ole hyvääkään. Hän oli sellainen tasaisen harmaa, laimee kaveri. Sakussa oli heti alusta asti ihan eri fiilis ja meininki hoitaa vakuutushommia. “joo pistä sit tän puhelun jälkeen soittoo, whatsappia tai instagramissa viestiä mihin kellonaikaan vaan, niin katotaan, bro ^fistbumpemoji”. Voi vittu tää juttu alkaa meneen liian kermaseks, pitää pysyä aiheessa. Meidän bromance jätettiin kuitenkin yhteispäätöksellä viimekesään.

Meistä tuli sitten vahingossa kavereita. Eihän tää periaatteessa oo edes kaupallinen yhteistyö vaan kaverin mainostaminen ja jeesiminen, mutta kun Saku nyt päätti antaa mulle vähän karkkirahaa, niin tää mahdollistaa sen, että voin ainakin paperilla ratsastaa samalla aallonharjalla, kuin muut isot somemarkkinoijat. Nomutta, meistä tuli niin hyviä kavereita, että huomaamattani puhuin Sakun ylitse hankkimaan Range Roverin. Sakun piti itseasias ostaa just mun Range, mutta joku muu oli nopeampi, joten hän osti paremman. Siihen ei uponnut, kuin varmaan 5 tonnia korjaamiseen, kun mulla siihen oli mennyt tuplat. Tällaisiin autoihin oli siunaus laittaa järein kasko, mitä sai. Ihan muutaman kerran sain omaanikin hinauttaa milloin mistäkin.

Hinauksen kanssahan ei mulla ole koskaan missään yhtiössä ollut ongelmia, kun on vain tarvittava kasko. Ei niin hirveästi ole tarvinnut vääntää kyllä vaurioidenkaan kanssa, mutta hetken saatoin miettiä mahdollista vakuutusvääntöä, kun peruutin tuon mustan mörköni tuttujen mökillä puuhun, koska en nähnyt huuruisesta ikkunasta mitään ja takapyöränkaari painui kasaan. En nyt lähde enää avaamaan asiaa enempää, mutta olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulemaan.

Nyt kun kyseessä on kaupallinen yhteistyö, niin tarkoitus on Sakun muhun panostamalla rahalla saada jotain vastinettakin. Eli Sakulle pitäisi saada kauppaa ja Sakun asiakkaille oikeat ja mielellään ihan halvatkin vakuutukset. Yritän pitää homman simppelinä, sillä tää on mulle helvetin vaikeaa verrata eri yhtiöitä, koska kaikilla on omat sisällöt ja jokaselle vakuutukselle omat nimet, niin mistään et saa koskaan selvää. Laitan tähän alle kuvan, mikä kuvaa vakuutuksen sisällöt. Turvakaskoon kuuluu kaikki sen alla olevat. Peruskasko ja Osakasko on merkitty niihin kohtiin mihin asti ne ylettyvät. Eli tyhmälle: Peruskaskossa on kaikki Kolarointiturvasta alaspäin ja Osakaskossa kaikki Ilkivallasta alaspäin. Helppo tapa päättää vakuutus: Jos autosi on rahoituksella, tarvitset vähintään Peruskaskon. Jos haluat autoosi tuulilasivakuutuksen, tarvitset Turvakaskon.

Jos alan kertomaan jokaisen mahdollisen tarjouksen ja vaihtoehdon kukaan ei jaksa lukea ja elämästä tulee liian vaikeaa, joten tiedätte varmasti miten toimitte, jos teillä on lisäkysymyksiä

Eli jos ja kun haluat pelkän tarjouksen. Ihan vain haluat siis tietää mitä sun autoosi maksaa vakuutus ilman pelkoa, että teet vahingossa jotain peruuttamatonta tai joku limainen vakuutusahdistelija ei suostu lopettamaan vänkäämistä ennenkuin otat vakuutuksen – Ota yhteyttä Saku Kvistiin. Ensinnäkin, Sakun saa kiinni niinä aikoina, kun ihmiset ovat yleensäkin hereillä, ja viestiä voi pistää siltikin. Kerran soitin vakuutuksesta ja Saku oli kylvettämässä vauvaa. Sanoi, että pyytää vaimon hoitaan loput, niin saadaan asia heti kondikseen. Siis mitä vittua, missä viipyy se ylimääräinen tonnin lasku tällaisesta palvelusta? Ja tämä oli vielä aikaa ennen varsinaista ystävyyttä. Eikä se ole mitenkään vaikuttanut saamaani palveluun. En mä ole mitenkään muita korkeammalla.

Mulle henkilökohtaisesti (noniin saatiinhan sieltä se klassinen saatanan “mulle henkilökohtaisesti” -laini, mitä jokainen somemarkkinoija käyttää tuotteestaan, mitä ei ole koskaan edes kokeillut) helpointa on ollut se, kun oon ottamassa uutta autoa nimiini ja joka vitun kerta unohdan ensin ottaa vakuutuksen. Nykyisin riittää, et laitan rekkarin whatsappissa Sakulle ja ilmotan mikä vakuutus laitetaan ja sillä välin otan auton nimiin, niin ei tule sivustolta toiseen hyppimistä vakuutuksen ottamista varten. Toinen on, kun oon lähdössä vaikka pidemmälle reissulle, niin soitan ja pyydän lykkäämään isomman kaskon, jos vaikka autoa joutuu hinauttamaan tai haluaa sijaisautomahdollisuuden. Homma on hoitunut lähes poikkeuksetta välittömästi. Tässäkin tätä kirjoittaessa klo 0:16 pisteltiin juuri viestiä aiheesta. Null Problem!

Radallahan sitten vakuutukset ei toimi. Että tällainen pätevä kommentti todistamaan minut imbesilliksi, joka kuvittelee tietävänsä asioita mitä muut eivät tiedä.

Miten Sakuun saa sitten yhteyden? No vaikka TÄSTÄ

Tuossa on siis linkki, mikä avaa sinulle Whatsappin keskustelun suoraan Sakun numeroon, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin painaa linkkiä, keskustelun auettua kirjoita autosi rekkari ja minkä vakuutuksen haluat. Saku etsii hinnan ja kertoo sen. That`s it. Tämän jälkeen, otit vakuutuksen tai et, olet automaattisesti mukana arvonnassa, missä joku voittaa 200€:n lahjakortin haluamaansa liikkeeseen. Paikalla ei väliä, se voi olla kaikkea Keilahallin ja Tampereen Amatsoonien väliltä.

Muista ilmoittaa, jos olet liitossa tai jos haluat myös muita vakuutuksia. Siellä on mm. urheileville kattavat vakuutukset.

Mikäli kuitenkin illuminati piinaa joka nurkan takana, niin voit skipata linkin ja ottaa tästä Sakun numeron. 0504604184 / Saku Kvist.

Tähän hintatiedusteluunhan kuuluu joku alennusprosentti myös, mitä en tarkkaan tiedä, mutta onko sillä mitään väliä, kun sanon, että Saku pyrkii hoitamaan halvimman minkä saa tästä tämän minun juttuni kautta. Ja pidän myös itse huolen, että joku tuon 200€:n lahjakortin voittaa.

Ja jos nyt on jotain kysyttävää aiheesta, niin Sakuun yhteys, mä lähden viikoksi somesta pois, joten en oo lukemassa, jos tästä artikkelista nouseekin kohu.

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. […] sua kiinnostaa tarkemmin mun ja Sakun historia, niin pääset lukemaan aiemman yhteistyöartikkelin TÄSTÄ (avaa uuden välilehden). Laitan myöskin heti tähän alkuun mahdollisimman helposti selitetyn […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *