Yleinen

Kasko (ja tonni) sulle, metri mulle

Tää on kaupallinen yhteistyö Vakuutusedustaja Saku Kvistin kanssa.

Kyseessä on jo toinen yhteistyö Sakun kanssa, mitä sitä huonoa vaihtamaan. Sain jonkin verran palautetta ja toivomuksia, että näitä saisi olla enemmän, joten päätettiin keksiä Sakun kanssa uutta tarjousta, mutta viedään se taas, BWT- tyyliin, pikkuisen pidemmälle, kuin muut. Jos sua kiinnostaa tarkemmin mun ja Sakun historia, niin pääset lukemaan aiemman yhteistyöartikkelin TÄSTÄ (avaa uuden välilehden). Laitan myöskin heti tähän alkuun mahdollisimman helposti selitetyn sisällön Turvan autovakuutuksista.

Eli Kaskon nimestä alaspäin kuuluvat asiat sisältyvät valittuun Kaskoon. Eli Osakaskon ja Peruskaskon erona on Kolarointiturva, Luonnonilmiöturva sekä Rahoitusturva. Tarkoittaen myös sitä, että rahoitusyhtiön omistama auto vaatii vähintään Peruskaskon.

Mä nyt haluan edelleenkin mainita, että Saku myy mitä vain Turvan vakuutuksia. Ollaan vain menty autovakuutus edellä, sillä jostain syystä suurin osa seuraajista koostuu autoihmisistä. Mutta yhtälailla Turvalta löytyy Henki-, Koti- ja Matkavakuutukset sekä kaikki muut mitä nyt ei satu tulemaan mieleen. Eli tämäkin artikkeli koskee ihan jokaista täysi-ikäistä suomalaista ihmistä.

No mikä tässä on sitten se homman nimi?

Simppeliä. Saku lupaa vähintään 20%:n JATKUVAN alennuksen kaikkiin diileihin. Pelkästään kysymällä tarjousta kerrytät 25 metriä, otit tarjouksen tai et. Mikäli otat diilin, kerryttää se 50 metriä lisää. Nämä metrit tarkoittavat sitä, kuinka pitkän matkan vedän Sakun autoa kesäkuussa, sillä tämä diili jatkuu koko toukokuun! Koko toukokuu on siis aikaa kysyä tarjouksia ja tehdä diilejä sakun kanssa ja auton veto kesäkuussa videoidaan livenä Instagramissa mun tai BWT:n tilillä.

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!

Sakun kanssa päätettiin yhdessä vetää myös palkinto Overkilliksi. Jaossa on tuhat (1000) euroa, jotka jaetaan kahteen osaan, eli kaksi (2) ihmistä voittaa viisisataa (500) euroa, puhtaana, käteen, kotiin toimitettuna. Eli Sakun kanssa me ajetaan vaikka Nuorgamiin asti toimittamaan rahat kesäkuussa ja näistä otetaan myös yhteiskuvat, että pahinkin pessimisti uskoisi homman olevan täyttä totta. Tuolla rahalla saa jo uudet 19″:n kesärenkaat autoon tai koko kesän pillurallibensat vaikka omistaisi jenkkikasin.

Eli: Kampanja voimassa 1-31.5.2021. Klo 23:59 asti. Jatkuva, vähintään 20 prosentin alennus mihin tahansa vakuutukseen. Kaksi ihmistä voittaa kampanjan jälkeen 500€:a, jotka molemmat toimitetaan kotiin asti riippumatta siitä missä Suomessa asut. Tarkka toimituspäivä sovitaan voittajien kesken. Kampanjan lopuksi kesäkuun puolella vedän Sakun autoa matkan, mikä riippuu diilien sekä tarjouskyselyiden määrästä. Pelkkä tarjouskysely kerryttää 25 metriä ja diilin tekeminen 50 metriä. Eli yhteensä yksi ihminen voi kerryttää 75 metriä ja siis kaikki on sallittua. Voit kysyä tarjousta vaikka et olisi diiliä ottamassakaan ja kerrytät 25 metriä. Ihan vaikka “hei, mua ei kiinnosta uus diili, haluun vaan saada Pitkäsen kärsiin, joten mun auton rekkari on BOS-51, niin mitä maksaa Peruskasko?”

Miten Sakuun sitten saa yhteyden? 0504604184 Saku Kvist. Sakuhan vastaa eri tavoilla kyllä, tekstiviesti, soitto, whatsapp, sähköposti ym. Hänet saa myös kiinni lähes 24/7, joten aina voi laittaa viestiä. Sakulla on myös omat nettisivut, mistä voit käydä tutustumassa äijään. https://vakuutusystava.fi/

Muistahan seurata mua instagramissa @unofficialpitkanen sekä @bwtveryofficial ja myös Facebookissa Boys With Toys.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *